Coronacheck vanaf zaterdag 6 november

Coronacheck vanaf zaterdag 6 november
Ik hoop dat deze mail je in goede gezondheid bereikt. We helpen clubleden te werken aan hun gezondheid, vitaliteit, een sterker immuunsysteem en een betere kwaliteit van leven. Dit moet ons inziens voor iedereen toegankelijk zijn en blijven. Wij respecteren ieders mening en keuze om wel óf niet te vaccineren. Tevens willen we geen controleur of scheidsrechter worden van de overheid. De overheid dwingt ons echter wél de controles uit te voeren op laste van boetes en clubsluiting. Deze impact van gesloten worden, is voor onze teamleden en hun gezinnen onaanvaardbaar groot. Onze fijne medewerkers willen niet geraakt worden in hun inkomen en hun bestaan. Tevens willen onze teamleden niet opdraaien voor een beleid dat mensen uit elkaar drijft.

Wij worden door de overheid gedwongen om de QR code van de coronacheck app te controleren. Het voordeel is dat we géén openbare ruimte zijn. Dit betekent dat we iedereen gecontroleerd kunnen toelaten. Tevens geldt geen mondkapjesplich
 

  • Clubleden komen binnen met geldige QR code.
  • Bij klachten: écht thuis blijven voor jezelf en de medesporters.
  • Houd afstand waar het kan en respecteer elkaars ruimte.
  • Was je handen, gebruik de spray-flessen en de doekjes.

We hebben de afgelopen maanden bewezen dat we met onze aanpak als club én als branche in staat zijn iedereen veilig en verantwoord in beweging te houden en samen de verantwoordelijkheid te nemen. Dit door te investeren in de eigen gezondheid en vitaliteit. Wij blijven dit samen met alle clubleden doen, vandaag, morgen en in de jaren die volgen.
Voor meer informatie en opmerkingen kun je ons altijd bellen, of stuur een berichtje naar info@pksport.nl.

Blijf gezond!

Team PK Sport

Cookie instellingen