Auri Ruzgys

Mijn naam is Auri Ruzgys, geboren in 1988 en van nature heb ik altijd sterk in verbinding gestaan met sport. In 2010 heb ik de opleiding Sport en Bewegen aan het ID College afgerond en tevens ben ik sinds 2009 werkzaam als instructeur bij PK Sport. Tijdens de opleiding heb ik het Fitness Trainer A certificaat behaald  aan het EFAA.
Kernwoorden die passen bij de trainingen die ik geef, zijn: doelgericht, het uiterste uit jezelf halen en een training op maat met persoonlijke begeleiding. Hierbij  is het mogelijk extra aandacht te besteden aan bijvoorbeeld het uithoudingsvermogen, kracht of juist het afslanken. Trainingen kunnen worden samengesteld op elk niveau. Ben je beginner of juist gevorderd? Samen met jou kiezen we de juiste trainingsmethoden. 
 U bent niet alleen opzoek naar het juiste trainingsschema, maar ook naar een steun in de rug. Motivatie en gedrevenheid dragen bij aan een effectiever resultaat van uw inspanningen waardoor u sneller uw doelen bereikt. Heeft u net dat extra setje nodig, ik wil u hier graag bij helpen.
 Evenals de kwaliteit van de trainingen is goede communicatie zeer belangrijk. Samenwerking valt of staat met toewijding, interesse en bereid zijn meer voor u te kunnen betekenen.
Daarom kunt u mij ook altijd benaderen voor vrijblijvende informatie en/of kunnen we de mogelijkheden bespreken voor een intakegesprek.
Voor meer informatie kunt u mij bellen op 06-22923971, of vul onderstaand formulier in dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. 
Tarieven
 
P.T. Intake 30 min 60 min 90 min 60 min
15 min Gratis        
30 min     €30,-      
60 min     €50,-    
90 min       €75,-  
2 Personen         €60,-
 
 

Informatie Personaltraining Auri

Cookie instellingen