Buitensporten

FitWalk
Het is wandelen, maar toch anders. Het zorgt voor snelle resultaten, het is lekker buiten en …… het is voor iedereen te doen. Fitwalk is conditioneel wandelen, dus niet hardlopen. Het komt uit Amerika, waar niemand minder dan Oprah Winfrey als grote promotor optreedt. Fitwalk zorgt voor het verbeteren van de hart-long conditie, het versterken van belangrijke spiergroepen, vetverbranding en voor ontspanning.
Lestijd maandag en vrijdag 9.30 uur.

Bootcamp
Bootcamp Training is begin deze eeuw ontstaan in de Verenigde Staten,een sport­ methodiek  gebaseerd  op de trainingsroutine van het Amerikaanse  Ieger. Deze cardiovasculaire en spierversterkende full body workout  is voor mannen  en vrouwen en alle fitness niveaus. Hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen  in de natuur. Conditie, kracht, souplesse en explosiviteit. Lekker in de buitenlucht, back to basics.
Training zaterdag 10.15 uur Amsterdamse Bos.

Hardloopcursus
Belangrijk is om op een verstandige en verantwoorde manier met hardlopen te beginnen. Op een rustige manier uw loopconditie opbouwen en verbeteren. Deze cursus is speciaal voor beginners en wat meer gevorderde, dames en heren.
Voor lestijden kijk op het zaalrooster, of bel 0297-264666
 


 

Ja, ik wil een gratis proefles!

Cookie instellingen