Better Belly

 

SNEL EEN STRAKKE BUIK DOOR INFRAROOD DIEPTEWARMTE!

WAAROM HET NU WÉL LUKT OM AF TE SLANKEN ROND UW TAILLE.

Trainen met de Better Belly® geeft u de kans om op een snelle en effectieve wijze van uw buikvet af te komen. Binnen vier weken heeft u 2 kledingmaten minder! Wanneer u op de gewone manier gaat bewegen zoals u gewend bent, blijft uw buik altijd koud; dat wil zeggen dat er in dit gebied een slechte doorbloeding is. Dit is tevens het probleem waarom het zo moeilijk is om juist op die plek af te vallen.
Door met infrarood dieptewarmte te gaan bewegen neemt de doorbloeding toe omdat het lichaam met alle macht de temperatuur gelijk wil houden met als gevolg dat er in de buikzone een vele malen betere doorbloeding plaatsvindt. Hierdoor zal de vetverbranding enorm toenemen. Daarnaast zorgt infrarood er tevens voor dat de ruststofwisseling verhoogd wordt. Om tot deze resultaten te komen is er periode van onderzoek vooraf gegaan.

De Better Belly® is uitvoerig getest met verbluffende resultaten. Nooit eerder werd er aangenomen dat men daadwerkelijk op een specifieke plaats in centimeters zou kunnen afnemen, maar ook nooit eerder is het voorgekomen dat mensen zijn gaan trainen met deze speciaal voor dit doeleind ontwikkelde band. Infrarood in samenwerking met bewegen zorgt ervoor dat de vetcellen slinken. Door de warmte en effectiviteit wordt bewegen met de Better Belly® ook als zeer prettig ervaren.

METHODE
De methode is eenvoudig: u gaat drie keer per week, vier weken achter elkaar 30 tot 40 minuten trainen. De intensiteit wordt afgestemd op uw fitheid. Voor de eerste training wordt u gemeten en na een periode van vier weken opnieuw om het positieve resultaat vast te stellen. Tijdens de training maakt u gebruik van crosstrainer, fiets of loopband. U hoeft niet specifiek op uw voeding te letten, omdat de resultaten zonder dieet al verbluffend zijn.

Daarnaast heeft bewegen met de Better Belly® nog andere positieve effecten op het lichaam, zoals het verminderen van rugklachten. Diverse mensen zijn van jarenlang pijn in hun rug hiervan afgekomen. Tevens ondersteunt de Better Belly® herstel na ziekte, bevordert soepele spieren en gewrichten, voert gifstoffen uit uw lichaam af en bevordert een betere nachtrust.

De Better Belly® is uniek en u heeft nu de kans om hiervan als een van de eersten te profiteren! Mis die kans niet!

Voor meer informatie of aanmelding aan de receptie of bel 0297-264666.

 

Vrijblijvend meer informatie?

Cookie instellingen