Massage

MASSAGE
VB Fysio biedt diverse soorten massages gericht op preventie en gezondheid van lichaam en geest. Bij elke massagevorm gebruikt de masseur specifieke technieken die het zelfgenezend vermogen van het lichaam bevorderen: het activeren van energiepunten, de afvoer van afvalstoffen en het stimuleren van celvernieuwing.
Alle massagebehandelingen zijn inclusief het gebruik van etherische aromatische oliën.
Sportmassage
Dit is een paramedische massage gericht op het verminderen van vermoeidheidsverschijnselen. Deze massage is geschikt voor herstel na blessures, als voorbereiding op sportinspanningen of als u uw sportprestaties wilt verbeteren. De masseur pakt spieren aan die veel belast worden tijdens specifieke sportinspanningen. De behandeling bevordert de afvoer van afvalstoffen en stimuleert de stofwisseling.
Bindweefselmassage
Het bindweefsel van huid en fascie kan ‘vastzitten’ door langdurige pijn of door een blokkade. Deze intensieve massage verzorgt het dieper gelegen bindweefsel om celvernieuwing te stimuleren en afvalstoffen af te voeren.
Hoofdmassage
Vermindert stress en spanningshoofdpijn door middel van een specifieke massage van hoofd, nek en schouders. De massage heft blokkades op en stimuleert de doorbloeding, zodat afvalstoffen gemakkelijker en sneller worden afgevoerd.
Integratieve massage
Dit is een ontspanningsmassage vanuit het holistische principe. Verschillende massagetechnieken komen hierin samen. Met deze behandeling gaat de lichaamsenergie vrijer stromen en komen gedachten tot rust. Na afloop bent u weer helemaal opgeladen en zijn lichaam, geest en ziel meer in balans.
Triggerpoint massage
Dit is een paramedische massage gericht op het oplossen van pijnpunten (verkrampingen) in spieren. Deze noemen we triggerpoints of spierknopen. De verhardingen kunnen elders in het lichaam klachten veroorzaken. Triggerpoints worden gemasseerd door een specifieke druktechniek.
 
Prijzen per behandeling
Sport- of ontspanningsmassage
(incl. advies en etherische olie)
30 minuten        € 40,00
45 minuten        € 50,00
50 minuten        € 70,00
 
Betaling contant direct na de behandeling of per rekening.
Afspraak
De behandelingen worden verzorgd door de massage specialisten van VB Fysio. U kunt een afspraak maken door u online aan te melden: info@vbfysio.nl,  of via telefoon: 0297-267112.
Team VB Fysio
 
 

Informatie massage

Cookie instellingen