CrossGym

Wat is CrossGym?
CrossGym is een functioneel trainingssysteem dat erop gericht is om van jouw training een geweldige ervaring te maken. Je werkt aan jouw kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, coördinatie en snelheid. Bovendien verbrandt je veel calorieën. De verschillende programma’s laten je flink zweten, maar bezorgen je ook een enorme kick: dit wil je vaker beleven.
Wat is er anders?
Trainen met Omnia en andere materialen als kettlebells, touwen, boksballen enz. is ontwikkeld voor groepstrainingen. In groepen van maximaal 16 personen werk je onder begeleiding van een speciaal opgeleide instructeur een waanzinnige circuittraining af. De energie spat ervan af, je gaat net een stapje verder.
Is CrossGym iets voor mij?
De CrossGym trainingsprogramma’s zijn bedoeld voor iedereen, met elk conditieniveau. De lessen zijn er speciaal op gericht om op je eigen niveau te kunnen trainen, terwijl je toch met anderen bezig bent. Kan ik er ook individueel mee aan de slag? Je kunt in groepsverband aan de CrossGym-lessen meedoen, maar je kunt ook individueel aan de slag gaan. Daarvoor moet je wel minimaal 2 groepslessen hebben gevolgd, zodat de instructeur de oefeningen heeft uitgelegd en je veilig kunt trainen. Doe een keer mee met de lessen en ervaar hoe leuk het is. In het zaalrooster staan de lestijden.

Ja, ik wil een gratis proefles!

Cookie instellingen