Yoga

Yoga betekent letterlijk vereniging van lichaam en geest. Yoga neemt lichamelijke oefening als vertrekpunt en is een manier om het lichaam, geest en emoties in harmonie te brengen en daarmee een middel om innerlijke rust te vinden. Uitgangspunt is de bewustwording van je eigen lichaam (de spieren, de ademhaling etc.). Door de ontwikkeling van dit bewustzijn leer je jezelf beter kennen. Word je rustiger en evenwichtiger.

Bij PK Sport bieden we:

Poweryoga | Intensive Yoga op vrijdag 9.00 uur
Power Yoga is een dynamische vorm van yoga. Een groot serie houdingen volgt elkaar op. Het is een verrijkende en diepgaande manier om ontwikkeling van kracht, bewustzijn en flexibiliteit van je lichaam te verkrijgen. Hierdoor treedt er een weldadige stimulans op voor een balans tussen lichaam en geest. Het accent ligt op continuïteit. De vloeiende bewegingen, gepaard gaand met een gecontroleerde ademhaling activeren energiestromen in je lichaam. 'Power' staat dan ook niet voor macht of kracht, maar voor energie. Je zult dan merken dat door de continuïteit in concentratie, ademhaling en beweging, de lichaamshoudingen/asana's eigen worden.

Kortgezegd: Poweryoga is een vorm van fitness voor een sterk en gezond lichaam. Het is een krachtige, dynamische vorm van yoga.
Speciale Power Yoga les voor beginners vrijdag 9.00 uur.

Easy Flow Yoga op woensdag 9.00 uur
Let op er kunnen maximaal 20 personen meedoen!
 
Club Yoga op de maandagavond 20.00 uur

ClubJoy Yoga® i
s een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van ClubJoy Yoga® ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? ClubJoy Yoga® biedt de oplossing.

 

Ja, ik wil een gratis proefles!

Cookie instellingen