Afslanken

 Afslanken bij PK Sport

Slimdiet
Wij geloven dat diëten niet werkt als het voelt als een gevecht of straf. Herkenbaar?
Onze methode is daarom gericht op verantwoord afvallen zónder knorrende maag.
Het geheim? Onze gerechten zitten boordevol eiwitten. Die geven een verzadigd gevoel.
En je valt af op de goede plekken; je verliest geen spiermassa maar vet.
Kies voor een blijvend gezonde leefstijl. SLIMdiet bewijst dat het kan.

Zo gepiept!
Geen zin om uren in de keuken te staan? Geld uit te geven aan dure superfoods?
Of supermarkten af te struinen voor ingrediënten waar je nog nooit van hebt gehoord?
Hou het simpel! Met ons eenvoudige 4-stappenplan.

Onze porties zijn precies afgemeten. En bevatten alle voedingsstoffen die jij nodig hebt.
Gemakkelijker kan bijna niet!

Voor het maken van een afspraak of meer informatie kun je terecht aan de receptie, of bel 0297-264666.

BenFit Lifestyleprogramma

Nieuw bij PK Sport! We hebben een exclusief gezondheidsprogramma voor al onze PK Sport leden. Je krijgt 1 op 1 voedingsbegeleiding voor jouw optimale gezondheid en gewenste figuur. Je krijgt tips hoe je gezond thuis kunt werken en bewegen en krijgt persoonlijke weekmenu's voor jezelf en heel jouw familie (Ook vegetarisch en veganistisch). Waar wacht je nog op…. Heb je interesse om af te vallen? Plan nu een online afspraak in (door een mailtje te sturen naar info@pksport.nl). Het BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde leefstijl te realiseren. Jouw coach helpt jou op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.
BenFit is meer dan alleen afvallen;
  •  Positief in het leven staan
  •  Controle hebben over je eigen lichaam en gewicht
  •  De manier om je steeds beter te voelen en om te genieten van het leven
Gezond bewegen
Het BenFit programma zorgt ervoor dat gezonde beweging een vast onderdeel van jouw gezonde leefstijl wordt. Jij gaat ervaren wat lichaamsbeweging voor jou doet en je gaat het verschil voelen, zowel geestelijk als lichamelijk. Je gaat wekelijks werken aan je lichamelijke conditie en fitheid met als doel: lichaamsbeweging tot vast onderdeel maken van jouw gezonde leefstijl en verantwoord afvallen.
Jouw persoonlijke BenFit coach geeft advies wat jij het beste kunt doen op het gebied van lichaamsbeweging. De BenFit pijler beweging kan ingezet worden op meerdere niveaus van intensiteit. Het is mogelijk om te kiezen voor een individuele- of teamsport, waarbij je algemene richtlijnen volgt van je coach maar voor een groot deel zelfstandig te werk gaat. Jouw BenFit coach, adviseert inzake je dagelijkse bewegingspatroon, cardio- en krachtoefeningen voor thuis als aanvulling op een sportschooltraject. Op advies van je BenFit coach, ga je 3 keer per week intensief sporten en krijg je advies over je algehele bewegingspatroon, eventueel uitgebreid met richtlijnen over je cardio-en krachttraining naast je sportschoolbezoeken.

Voedingsadvies
Het BenFit programma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van jouw werk én het aantal uren dat je sport. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!
Het voedingsadvies van BenFit is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende en gebaseerd op de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. BenFit is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt.

Balans tussen inspanning en ontspanning 
BenFit zorgt dat je heel bewust gaat werken aan de balans tussen inspanning en ontspanning. Wil je fit zijn én blijven, dan is het van groot belang dat je lekker in je vel zit. Daarom ga je tijd maken om te relaxen en werken aan je mentale gezondheid. Je gaat tijd voor ontspanning inbouwen in jouw leven en regelmatig heel bewust kiezen voor een moment voor jezelf. Gezond leven, een fit lichaam creëren, een gezond gewicht bereiken, het is binnen handbereik met BenFit! Onderschat de kracht van jouw denkwijze niet: geloof dat jij jouw doel gaat bereiken en je zult slagen. Daarom staat positief denken tijdens jouw BenFit programma centraal. Positief in het leven staan, is meer genieten, lekkerder in je vel zitten en kun je meer aan. Het maakt je optimistisch en sterk, je ziet de mogelijkheden en je grijpt elke kans aan om jouw doel te verwezenlijken.
Heb je interesse om af te vallen? Plan nu een online afspraak in door een mailtje te sturen naar info@pksport.nl

 

 

Vrijblijvend meer informatie?

Cookie instellingen