​PK Sport trots lid van Milon Premium Clubs

Vanaf 1 november is PK Sport lid van Milon Premium Clubs. Dit netwerk van centra die werken met de Milon Cirkel heeft als doel om meer mensen die niet van sport houden en weinig tijd hebben, aan het sporten te krijgen. De Milon Cirkel is daar namelijk bij uitstek geschikt voor. PK Sport werkt al 6 jaar met veel succes met de Milon Cirkel en heeft reeds vele inwoners van de Ronde Venen en omgeving aan een fitter en gezonder lichaam geholpen.
De Milon Cirkel is een combinatie van volautomatische fitnesstoestellen waarmee je in slechts 35 minuten je hele lichaam traint. Twee trainingen per week zijn voldoende om je snel fitter te voelen. Sterkere spieren, een sterkere rug en een betere conditie zijn maar een paar van de voordelen. Combineer je de training met een aangepast voedingspatroon dan vliegen de kilo’s eraf. Dus wat je doel ook is, bij één van de Milon Premium Clubs zit je goed.
Milon Premium Clubs kenmerken zich door persoonlijke begeleiding en een maatwerk programma. Ook als je weinig of geen fitnesservaring hebt, is de Milon Cirkel uitstekend geschikt.
 
Je leest er alles over en meld je aan voor een gratis kennismakingstraining op www.milonpremiumclubs.nl en op onze eigen site www.pksport.nl.
 

Ja, ik wil de Milon Cirkel uitproberen!

Cookie instellingen