Fysiotherapie

PK Sport en fysiotherapie: De perfecte combinatie voor revalidatie na operatie, sporten, preventie en blessurebehandeling!

Wij, 3 fysiotherapeuten met zeer ruime ervaring, bieden U bij PKSport op vrijwel alle dagen gekwalificeerde en geprotocolleerde (sport)fysiotherapie. PKSport heeft alle ruimte en mogelijkheden (revalidatie apparatuur) om patiënten die fysiotherapeutische zorg nodig hebben optimaal te behandelen.

Charissa van Bruggen is gespecialiseerd in het behandelen van schouder- en knie problematiek, maar iedereen kan terecht voor beweeg- en leefadvies. Rugklachten komen veel voor in de huidige maatschappij; maar door een goed beweegplan neer te zetten voor thuis en op het werk merken patiënten dat hun klachten verminderen! Charissa kan goed in kaart brengen waarom een klacht
niet overgaat en op welke manieren dat wel zou kunnen. Ze kan verwijzen naar andere paramedici indien nodig en/of een (sport)arts omdat ze samenwerkt met diverse andere‘beweeg’ specialisten.
Voor meer informatie of een afspraak bel 06-30396028

Bekijk ook eens de website van FB Fysio voor meer informatie www.vbfysio.nl 

Emile van Bruggen is al jaren lang sportfysiotherapeut, hij heeft diverse (top)sporters weer blessure vrij gekregen. Emile is net als Charissa gespecialiseerd in de orthopedische revalidatie, dat wil zeggen; fysiotherapie na
een operatie aan uw gewrichten. Emile werkt ook nauw samen met verschillende orthopedisch chirurgen in de regio, zodat U snel terecht kunt bij een specialist indien nodig. Hij is zelf enthousiast sporter, dus hij weet hoe vervelend het is om geblesseerd aan de kant te moeten zitten. Door zijn kennis van de specifieke beweegpatronen van diverse sporten kan hij goed analyseren wat de oorzaak is van de blessure.

 

Aanvraag Fysiotherapie

Cookie instellingen