Massage

Wij bieden diverse soorten massages aan gericht op preventie en gezondheid van het lichaam en geest. Elke massage vorm wordt gekenmerkt door het toepassen van specifieke technieken om het zelfgenezend vermogen te bevorderen van het lichaam middels het activeren van energiepunten, afvoer van afvalstoffen  en celvernieuwing te stimuleren. 
Alle massage behandelingen zijn inclusief het gebruik van etherische aromatische oliën.
 
Soorten massages:
 
Sportmassage
Dit is een paramedische massage die gericht is op het verminderen van vermoeidheidsverschijnselen, ter herstel na blessures, of ter voorbereiding op en verbetering van sportinspanningen. De spieren die veel belast worden tijdens specifieke sportinspanningen worden behandeld en bevorderen zo de afvoer van afvalstoffen en stimuleren de stofwisseling.
Hot stone massage
Dit is een kalmerende massage die gericht is op ontspanning. Tijdens deze massage wordt gewerkt met aromatherapeutische oliën en hotstones (basaltstenen die energie punten activeren).
Bindweefselmassage 
Deze intensieve massage  verzorgt  het dieper gelegen bindweefsel om celverniewing te stimuleren en afvoer van afvalstoffen. Het bindweefsel van huid en fascie kan ‘vast’ zitten als gevolg van langdurige blessure.
Hoofdmassage
Middels deze specifieke massage van het hoofd, de nek en schouders  wordt stress en spanningshoofdpijn verminderd.
Lymfe massage
Zachte massage van het lymfesysteem voor het versneld afvoeren van lymfevocht en het reinigen van het lymfesysteem. Ter behandeling van oedeem, littekens, na sportinspanning en verlichting van kneuzingen, maar ook ter vermindering van stress en het stimuleren van het immuunsysteem.
Trigger point massage
Deze paramedische massage is gericht  op het oplossen van pijnpunten (verkrampingen) in spieren, de zogenaamde triggerpoints of spierknopen. Deze verhardingen kunnen elders in het lichaam klachten veroorzaken. Triggerpoints worden gemasseerd door een specifieke druktechniek.
The GRID foam roller massage
Middels het gebruik van de originele the GRID foam roller bereik je naast massage van alle spiergroepen ook Myofascial Release Therapy resultaten.  The GRID werkt ook aan het verbeteren van je core stability.
De matrix van Distrodensity foam zones masseert en ontspant gespannen spieren en pezen die je zelf kan toepassen thuis of op het werk.

Prijzen per behandeling

  • 30 minuten E 30,00
  • 45 minuten E 40,00
  • 60 minuten E 55,00

Betaling
Betaling contant of per pin direct na behandeling
Afspraak
De behandelingen worden verzorgd door de massage specialisten van Fysiotherapie van Bruggen. U kunt een afspraak maken door u online aan te melden: info@vbfysio.nl,  of via telefoon: 06-30396028

Aanmelden BenFit Lifestyleprogramma!

Cookie instellingen